Miért JÓ DÖNTÉS minket választani?

Cobra Computer könyvelői szoftverek

Legfőbb szakterület, tevékenység

1986 évtől - a megalakulás óta - a Cobra Computer Kft. fő szakterülete irodai, elsősorban a pénzügyi/számviteli munkát támogató programok fejlesztése, értékesítése, és támogatása.

Amiért minket választanak az ügyfelek

Az a tény, hogy cégünk jubileumi 25. születésnapját ünneplte 2011-ben, nemcsak egy racionális, a körülményekhez jól alkalmazkodó rugalmas cégműködést sugall, hanem felbecsülhetetlen az a szakmai tudás és tapasztalat, mellyel az irodai szoftverek fejlesztésében, értékesítésében és üzemeltetésében rendelkezünk. Bátran kijelenhető, hogy aki hozzánk fordul, „nem vesz zsákbamacskát”.

Sikereink, amire büszkék vagyunk

Cégünk 1988-ban az elsők között jelent meg a magyarországi piacon ügyviteli szoftverrel, mely még DOS alatt futott. Ez a termékünk (CobraContoPusz) több mint 2.000 vállalkozás ügyviteli munkáját segítette. 1996-ban került piacra Windows alatt futó termékeink (CobraContoWin+ ügyviteli program, és CobraContoLight számlázó program), melyek 15 éves pályafutásuk alatt 10.000 példányban került bevezetésre. Termékkínálatunkat tovább bővítettük CRM rendszerrel, illetve bér- és munkaügyi programokkal, hogy teljes irodai megoldást tudjunk kínálni. A több mint 25 éves fennállása alatt cégünk egyszer sem volt veszteséges, kötelezettségeinket (mind az adóhatóság, mind szállítóink felé) határidőre teljesítettük. Gazdálkodásunk külső forrás bevonása nélkül is stabil. Több közép- és felsőoktatási intézmény a szoftverünk segítségével oktat.

Cégek, akikkel a kapcsolatot keressük

Azokkal a vállalkozásokkal keressük az üzleti kapcsolatot, amelyek informatikai megoldást keresnek cégük működésének, gazdálkodási folyamatainak, ügyfélkapcsolati munkájuknak kézbentartására, átláthatóságára, racionalizálására.

Kapcsolat!

Referenciák

A fő piaci területünk a kkv szektor, eddigi közel 15.000 partnerünk között ismertebb cégek is szerepelnek: Fundamenta-Lakáskassza Zrt, Bányai Bútorok Kft., HírTV Zrt., Helikon Könyvkiadó Kft., Egmont-Hungary Kft. Concorde Értékpapír Zrt., Proform Kft. Zsi-Roda Kft. stb.

MIÉRT AJÁNLJUK ÖNNEK A COBRACONTO könyvelő CSOMAGJAIT?

Mert:

egyszerű, logikus,
felhasználóbarát a kezelhetősége

korlátlan cégkezelés és
tételszám tartozik hozzá

beépített kényelmi
funkciókat tartalmaz

további bővítésre ad lehetőséget, akár
teljes vállaltirányítási rendszerré

több mint 25 év szakmai tapasztalata
áll mögötte

időkorlát nélküli
használat

folyamatos frissítés, forródrót szolgáltatás
(bérlet esetén, vagy a megvásárlást követő 1 évig, majd a terméktámogatás – melynek ára: licencérték 25%-a - , megvásárlása esetén egy évvel ez hosszabbítható)

szolgáltatás megrendelésének lehetősége: telepítés, paraméterezés, bevezetés, oktatásKÍVÁNCSI RÁ?


Ide kattintva, töltse le a demo verziót!

Akik már minket választottak:

  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo