Párhuzamos könyvelés, nemzetközi könyvelés

Könyveljen egyidejűleg párhuzamosan a magyar és a nemzetközi (pl. IFRS) számvitel szerint
A könyvelő programok mind tudnak könyvelni, de hatékonysággal, a szabályok és a lehetőségek teljes kihasználásával kevesen foglalkoznak.

A CobraConto.NET Profi könyvelő csomagja segítségével könnyedén kialakíthatja az alapvető információs rendszerét, amely alapján Ön mindig megfelelő részletezettségű magyar és a nemzetközi (IFRS) számvitel alkalmazásával készítheti el a beszámolóit.

A rendszer lehetőséget biztosít, hogy ugyanannyi munkával, egyszeri adatrögzítéssel egyidejűleg párhuzamosan a magyar és a nemzetközi (pl. IFRS) számvitel szerint könyveljen és elkészítse a kimutatásait.

A rendszer nem listázáskor, utólag fordítja le a könyvelést az egyik számlarendről a másikra, hanem rögtön párhuzamos könyvelést végez mindkét számlarendnek megfelelően. A rendszerben lehetőség van arra is hogy bizonyos tételeket csak az egyik vagy csak a másik számlarend szerint könyveljen.

A CobraConto.NET program segíti a könyvelőket azzal, hogy a második számlarend szerinti párhuzamos könyvelés vezetése nem okoz többlet adatrögzítési munkát, ezáltal gyorsan, és az automatizmusok miatt, megbízhatóan végezhető a könyvelés!

Rendelje meg a Profi könyvelőcsomagunkat és használja ki a program adta nagyszerű lehetőséget!

Profi könyvelői csomag részletek Érdeklődés küldése

telefonos support KÉRDÉSE VAN? HÍVJON, VAGY ÍRJON!
(1) 577-0111; 577-0168; 577-0162;
(06) 30/575-4418; 30/269-9736
Email: conto@cobra.hu


párhuzamos könyvelés